Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου: Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Οι Πόλεις – Λιμάνια: Ο ενεργός πολίτης και η διαμόρφωση του αστικού τοπίου»

Τα ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου, Δραπετσώνας & Τροιζήνας – Μεθάνων, Ελευθερίου – Κορδελιού και Βερτίσκου  και Κέρκυρας στα πλαίσια του θεματικού έτους του ενεργού πολίτη και των ΕΘΔ «Βιώσιμες πόλεις: Η πόλη ως πεδίο εκπαίδευσης για την αειφορία», «Τα Λιμάνια της Ελλάδας» και «Αειφορική Τεχνολογία», στα οποία συμμετέχουν και συντονίζουν, σχεδιάζουν την υλοποίηση θεματικού σεμιναρίου, στις 1 - 3 Ιουλίου 2014 (ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη), στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Λιθακιάς, στο Μουσικό Σχολείο της Ζακύνθου και στο πεδίο με θέμα:
«Οι Πόλεις – Λιμάνια:
Ο ενεργός πολίτης και η διαμόρφωση του αστικού τοπίου»

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 78/13-5-2014 του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου. Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που συμμετέχουν σε ένα από τα παραπάνω ΕΘΔ και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται όπως υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr μέχρι την Πέμπτη 22/5/2014. 


  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου