Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ολοκλήρωση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας

α) Οι Διευθυντές/-τριες, Προϊστάμενοι/-νες των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας να συμπληρώσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 την ηλεκτρονική φόρμα καταγραφής ολοκληρωμένου προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκε στη σχολική τους μονάδα κατά το τρέχον σχολικό έτος 2013-2014, ακολουθώντας τις οδηγίες του παραπάνω εγγράφου.
β) Oι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας, που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής και εκπόνησαν πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά το τρέχον σχολικό έτος (2013-2014) ως συντονιστές να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα- απολογιστικό ερωτηματολόγιο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, ακολουθώντας τις οδηγίες του παραπάνω εγγράφου.

α) Ηλεκτρονική φόρμα καταγραφής ολοκληρωμένου προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων

β) Απολογιστικό ερωτηματολόγιο Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Η εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας συμπλήρωση και υποβολή των παραπάνω είναι υποχρεωτική για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης.

Συμπληρωματικά, οι εκπαιδευτικοί, αν επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν το τελικό προϊόν του προγράμματός τους σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (έντυπο, αφίσα, ψηφιακό δίσκο, επιτραπέζιο παιχνίδι, διεύθυνση URL δικτυακού τόπου ανάρτησης υλικού). Το υλικό σε έντυπη μορφή μπορεί να υποβληθεί ή να αποσταλεί στην έδρα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων, Μεσογείων 448,  3ος όροφος,  15342 Αγία Παρασκευή μέχρι 10/7/2014 και το υλικό σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: perivallontikh@dipevath.gr

To υλικό που θα αποστείλετε θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο των Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτικών Καινοτομιών Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε το υλικό σας να αναρτηθεί παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά κατά την αποστολή του. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου