Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Κ.Δ.Β.Μ. Αγίας Παρασκευής: Νέα εκπαιδευτική περίοδος με καινούργια προγράμματα

logo_agias_paraskevis

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) για τη νέα Εκπαιδευτική Περίοδο (2014-2015) θα συνεχίσει τη λειτουργία του Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής.Στο πλαίσιο του Κ.Δ.Β.Μ. προσφέρονται προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο (2014-2015), στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγίας Παρασκευής μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:Δείτε περισσότερα στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της εφημερίδας "Η Θέση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου