Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Περιβαλλοντική Διαχείριση


perivallontikhekpaideyshΤο πρόγραμμα υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Περιβάλλοντος) σε συνεργασία με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Χημείας) και το Πολυτεχνείο Κρήτης (Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος) και απευθύνεται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων, Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και κατόχους ισότιμου πτυχίου της αλλοδαπής, αντίστοιχου ή συναφούς με το περιεχόμενο του Προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρότυπο) και ένα βιογραφικό σημείωμα μέχρι και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015. Οι ώρες διεξαγωγής του προγράμματος θα είναι απογευματινές (16:00-21:00), 3 ή 4 φορές την εβδομάδα, σε αίθουσες τηλεδιάσκεψης των συνεργαζόμενων τμημάτων (με φυσική παρουσία). Στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης, δεν προβλέπεται καταβολή διδάκτρων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο 2251036213 ή στο email: hkaragianni[at]env.aegean[dot]gr

Τη σχετική πρόσκληση θα την βρείτε εδώ 

Πηγή: http://xenesglosses.eu/ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου