Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Κ.Π.Ε. Παρανεστίου – Πρόσκληση σε σεμινάριο Εθνικού Θεματικού Δικτύου του Κ.Π.Ε. με τίτλο: «Υπαίθρια Ζωή και Π.Ε.» 15 – 17 Μαΐου 2015

reading_tent_colorΤο ΚΠΕ Παρανεστίου στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία»Α.Π.7/Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικών πόρων θα διοργανώσει σεμινάριο στα πλαίσια του Εθνικού Θεματικού Δικτύου που συντονίζει με θέμα: «Υπαίθρια Ζωή και Π.Ε.»

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί από την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 και ώρα 17:00 μέχρι την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 και ώρα 14:30Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε 40 εκπαιδευτικούς των οποίων τα σχολεία είναι ενταγμένα στο Δίκτυο και έχουν εγκριθεί να παρακολουθήσουν πρόγραμμα Υπαίθριας Διαβίωσης στο ΚΠΕ Παρανεστίου το σχολικό έτος 2014-15, και δευτερευόντως σε εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις όλης της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να στείλουν την παρακάτω αίτηση συμμετοχής (Υπόδειγμα 1) μέχρι τις 30/3/2015 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr

Έγγραφο του ΚΠΕ Παρανεστίου

Αίτηση συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου