Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece 2015

Bάσει του εγγράφου υπ' αρ. πρωτ. Φ.16/993/203835 /Δ1/15-12-2014 του Τμήματος Γ΄ της Διεύθυνσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε. του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. εγκρίνεται η υλοποίηση του προγράμματος «Εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece 2015”, μιας εβδομάδας δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα και με τη συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας, προκειμένου να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος. Σκοπός της εβδομάδας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα εθελοντισμού και περιβάλλοντος, αλλά και η δράση τους ως πολλαπλασιαστές ενημέρωσης και δράσης στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία.
Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο και στο δικτυακό τόπο http://www.letsdoitgreece.org

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Ενθαρρύνουμε τις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής μας να δηλώσουν συμμετοχή στην παραπάνω δράση και να μας ενημερώσουν σχετικά (με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση perivallontikh@dipevath.gr). Είμαστε στη διάθεση των σχολικών μονάδων για οποιαδήποτε βοήθεια-υποστήριξη στο σχεδιασμό της δράσης τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου