Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ημερίδα αξιολόγησης θεματικών δικτύων του ΚΠΕ Αργυρούπολης “Χρυσοπράσινο φύλλο”, “Η θάλασσα”, “Δασικές πυρκαγιές” 4/6/2015, 18.00-21.45

Στις 4 Ιουνίου 2015, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί στο ΚΠΕ Αργυρούπολης ημερίδα αξιολόγησης των θεματικών μας δικτύων. Η συνάντηση θα διαρκέσει από τις 6 το απόγευμα έως τις 9.45 το βράδυ και θα έχει δύο μέρη: Ολομέλεια και παρουσιάσεις των σχολικών προγραμμάτων ανά δίκτυο. Τα Σχολεία που θα πάρουν μέρος μπορούν να συμμετέχουν με έναν ή δύο εκπροσώπους, τα ονοματεπώνυμα και τους κλάδους των οποίων θα πρέπει να μας κάνουν γνωστά μέχρι την Τρίτη 5 Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  secretary@kpea.gr ή στο τηλέφωνο 2109959251 προκειμένου να προχωρήσουμε τις διαδικασίες έγκρισης από το Υπουργείο Παιδείας και την καλύτερη οργάνωση της ημερίδας. Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 212/21-4-2015 του Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου