Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Τριήμερο σεμινάριο με θέμα: Εκπαίδευση για την Αειφορική Διαχείριση των Υδατικών Πόρων, Κ.Π.Ε. Άμφισσας, 26-28/2/2016

Ενημέρωση 3/2/2016: Οπως ενημερωθήκαμε από το Κ.Π.Ε. Άμφισσας το σεμινάριο αναβάλλεται λόγω μη εξασφάλισης επαρκούς χρηματοδότησης. Οι αιτήσεις που υπεβλήθησαν παραμένουν εν ισχύ και οι αιτηθέντες εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Το ΚΠΕ Άμφισσας προτίθεται να υλοποιήσει τριήμερο σεμινάριο στην Άμφισσα (26-28 Φεβρουαρίου 2016) με θέμα: Εκπαίδευση για την Αειφορική Διαχείριση των Υδατικών Πόρων και Μοντέλα Προσομοίωσης , σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ (Χημικό Τμήμα).

Από την Δ.Π.Ε. Β' Αθήνας θα επιλεγούν δύο εκπαιδευτικοί ως τακτικοί συμμετέχοντες και δυο ως αναπληρωματικοί. Θα επιλεγούν κατά προτεραιότητα εκπαιδευτικοί οι οποίοι την τρέχουσα σχολική χρονιά εκπονούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σχετικό με το νερό.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την προϋπόθεση της αναγκαίας χρηματοδότησης των ΚΠΕ.Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα http://tinyurl.com/amfisamedies μέχρι την 3η Φεβρουαρίου 2016 στις 12.00 το μεσημέρι.Το ΚΠΕ Άμφισσας θα καλύψει τις δαπάνες διαμονής (ξενώνας ΚΠΕ Άμφισσας), πρωινού, διατροφής, καφέ-σνακ.

Eνδεικτικό πρόγραμμα σεμιναρίου

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 670/27-1-2016 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου