Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Προγράμματα Σπουδών − Σχολικά εγχειρίδια: Από το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον»

Tο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, η Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος και το PIERCE - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος συνδιοργανώνουν στις 4, 5, 6 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Προγράμματα Σπουδών − Σχολικά εγχειρίδια: Από το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον». Συνδυάζοντας θεωρία και πράξη, στο πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνονται καινοτόμα βιωματικά εργαστήρια, που διοργανώνει, στο μεγαλύτερο μέρος τους, η Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση και άλλοι φορείς. Το πρόγραμμα του συνεδρίου και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω δικτυακό τόπο http://sinedriosxolikabiblia.weebly.com/ 

Ενημέρωση 6/3: Δείτε την παρουσίαση με θέμα: Στείλε το Φίλο μου Σχολείο: Αποστολή Μπανγκλαντές – παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού των Κ. Γιαννούλα, Δ. Γκότζου, Θ. Γούτα, Κ. Ρουμελιώτου & Μ. Φωτάκη. 



Σημειώνουμε ότι περιορισμένος αριθμός ανιτύπων του παραπάνω εκπαιδευτικού υλικού υπάρχει ακόμα στην έδρα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας στο Ηράκλειο (παραλαβή από την κ. Κουσουράκου) καθώς και στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων (Μεσογείων 448, 3ος όροφος, Αγία Παρασκευή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου