Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

5000 μαθητές και μαθήτριες ένωσαν τις δυνάμεις τους στην αναδάσωση του Πεντελικού (Πέμπτη 25/2/2016)

Με τη συμμετοχή περίπου 5000 μαθητών από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής και σύμμαχο μια ηλιόλουστη μέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25/2 η 2η μαθητική αναδάσωση (1η για το 2016) που διοργάνωσε ο Σ.Π.Α.Π. (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού). Θα θέλαμε να συγχαρούμε το Σ.Π.Α.Π. και τη  τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, για την άψογη διοργάνωση της  δράσης και φυσικά τους/τις μαθητές/-τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσής μας που με τη συμμετοχή τους υποστήριξαν αυτή την πολύ σημαντική για το περιβάλλον της Βόρειας Αθήνας δράση. Η δράση είχε την υποστήριξη και κάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ

H Διεύθυνσή μας, εκτός από τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, εκπροσωπήθηκε και από τη Σχολική Σύμβουλο της 51ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής κ. Σοφία Περδικάρη. Παρούσα στη δράση ήταν και η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΙ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κ. Βέρα Βορύλλα. Συμμετείχαν οι παρακάτω σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής μας: 1ο Δ.Σ. Μελισσίων, Κρυστάλλειο Δ.Σ. Πεντέλης, 1ο, 4ο, 5ο, 6ο Δ.Σ. Βριλησσίων, το 1ο, 2ο, 4ο Δ.Σ. Κηφισιάς, Δ.Σ. Εκάλης,  το 3ο Δ.Σ. Πεύκης, 7ο Νηπ. Μεταμόρφωσης, 3o, 4o Δ.Σ. Ν. Ψυχικού, το 5ο, 11ο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής, 13o Δ.Σ. Χαλανδρίου, Δ.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα & Δ.Σ. Ιονίου Σχολής.

Φωτογραφίες από τη δράση (για μεγαλύτερη προβολή πατήστε πάνω σε κάθε εικόνα).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου