Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ιδρυτικό σεμινάριο του ΕΘΔ του Κ.Π.Ε. Φιλίππων με τίτλο: «Η πόλη, η κατοικία και το φυσικό περιβάλλον στην αρχαία και πρόσφατη παράδοση»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλίππων Καβάλας, προτίθεται να υλοποιήσει τριήμερο σεμινάριο διάρκειας  25 διδακτικών  ωρών για το σχεδιασμό των δράσεων του Εθνικού Θεματικού  Δικτύου του με τίτλο: «Η πόλη, η κατοικία και το φυσικό περιβάλλον στην αρχαία και πρόσφατη παράδοση». Το σεμινάριο προγραμματίστηκε να υλοποιηθεί στις 13-15/05/2006. Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του δικτύου καθώς και αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής, μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του δικτύου, μέλη συνεργαζόμενων ΚΠΕ της χώρας, καθώς και εκπαιδευτικοί    Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα οι οποίοι εκπονούν συναφές με τον τίτλο του δικτύου περιβαλλοντικό πρόγραμμα και έχουν ενταχθεί στο εθνικό δίκτυο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 22/31-3-2016 του Κ.Π.Ε. Φιλίππων. 

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας  που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 12 Απριλίου: α. να συμπληρώσουν και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Φιλίππων http://www.kpe-philippi.gr στην επιλογή->ΑΙΤΗΣΕΙΣ ON LINE->ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (στο πεδίο τίτλος σεμιναρίου θα συμπληρώσετε τον τίτλο: Ιδρυτικό σεμινάριο Δικτύου ).

β. να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου