Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Σεμινάριο Δικτύου "Υπαίθρια ζωή και Π.Ε." στο ΚΠΕ Καστρίου

reading_tent_colorΤο ΚΠΕ Καστρίου σε συνεργασία με το ΚΠΕ Παρανεστίου, στο πλαίσιο του Έργου «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) - Περ/κή Εκπ/ση, μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος ‘’Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση’’ το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) & από Εθνικούς Πόρους, θα υλοποιήσουν βιωματικό σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Υπαίθρια ζωή και περιβαλλοντική εκπαίδευση»  του ΚΠΕ Παρανεστίου στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
  • 60 εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Ηπείρου,  Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Αττικής, Κρήτης, Ν.Ν. Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου, με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς των οποίων τα σχολεία είναι ενταγμένα στο Δίκτυο.
  • Περισσότερες πληροφορίσες και αίτηση συμμετοχής στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του Κ.Π.Ε. Παρανεστίου ή στο δικτυακό τόπο του Κ.Π.Ε. Καστρίου (αρχική σελίδα - τα νέα μας).
  • Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στο παραπάνω σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου