Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου: Πρόσκληση για ένταξη σχολικών ομάδων στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε με τίτλο: ΄΄Όταν η Φύση δημιουργεί…πολιτισμό΄΄

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης Χίου στο πλαίσιο της λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που συντονίζει με τίτλο:
που ξεκίνησε να υφίσταται από το σχολικό έτος 2013-14, συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία του. Προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ενταχτούν σε αυτό, για τα σχολικά έτη 2016-2017 και 2017-2018, να δηλώσουν συμμετοχή λαμβάνοντας υπόψη τους και τη σχετική νέα εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για τα προγράμματα Σχολ. Δραστηριοτήτων αρ. πρωτ. 170596/ΓΔ4/13-10-2016, η οποία σας έχει ήδη αποσταλεί.  

Συνημμένα:

Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 204/17-10-2016 Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης

Πρωτόκολλο συνεργασίας

Αίτηση συμμετοχής


Σημείωση: Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να ενταχθούν στο παραπάνω Ε.Θ.Δ. παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα δύο τελευταία έγγραφα συμπληρωμένα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου