Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΕΕΠΦ: Μουσείο Τσαλαπάτα: Σεμινάριο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Γνωριμία με τα δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Αντώνη Αντωνίου πραγματοποίησε επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στο υπέροχο θεματικό Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα της Τράπεζας Πειραιώς στο Βόλο. 

Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης:  Στην παραπάνω εκδήλωση έγιναν δύο βιωματικά εργαστήρια από το υλικό του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαθαίνω για τα Δάση που συντονίζει η Διεύθυνσή μας μαζί με την Ε.Ε.Π.ΦΤο πρώτο με θέμα: «Ο Κρυμμένος Θησαυρός του δάσους» με συντονίστρια το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου κ. Αλεξάνδρα Κοσκολού (νηπιαγωγό του 1ου Νηπ. Μελισσίων) και το δεύτερο με θέμα: «Σχεδιάζοντας περιβαλλοντικά παιχνίδια» με συντονίστρια την αντιπρόεδρο της Σ.Ε. του Δικτύου κ. Σοφία Καινούργιου (μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Π.Φ.) Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της Ε.Ε.Π.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου