Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

1ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Καλών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης – Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη του προγράμματος SAME WORLD (Aποτελέσματα διαγωνισμού - Βραβείο Κοινού)

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα παρακάτω:

Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις "Εκπαιδευτικές Πρακτικές Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης/ Εκπαίδευσης για την Αειφορία" που έχουν υποβληθεί και να τις αξιολογήσετε.
Στην πρακτική που θα λάβει την υψηλότερη βαθμολογία θα απονεμηθεί το Βραβείο Κοινού. Η διαδικασία αξιολόγησης ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Για να δείτε και αξιολογήσετε τις πρακτικές ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Συνδεθείτε στο αποθετήριο Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών του Φωτόδεντρου (μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο).


2. Από τα εικονίδια που υπάρχουν στην αριστερή παράπλευρη επιφάνεια επιλέξτε το "Οικογένεια Αποθετηρίων Φωτόδεντρο" και από τις αναδυόμενες επιλογές την "Φωτόδεντρο ανοιχτές εκπαιδευτικές πρακτικές" (βλ. εικόνα).
3. Στη σελίδα που θα ανοίξει βρείτε την επιλογή
"Πλοηγηθείτε επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους" και επιλέξετε "Με φίλτρα".

4. Από τα διαθέσιμα φίλτρα αναζήτησης επιλέξτε την "Κατηγορία Πρακτικής".

5. Από τις διαθέσιμες κατηγορίες επιλέξτε την κατηγορία "Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης / Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη"  (βλ. εικόνα).
6. Πατώντας στον τίτλο κάθε πρακτικής μπορείτε να δείτε την πλήρη περιγραφή της και να την αξιολογήσετε πατώντας στο αστέρι που υπάρχει δίπλα από την επιλογή "Αξιολογώ". Επιπρόσθετα μπορείτε να τη σχολιάσετε πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή δίπλα από το αστέρι (βλ. εικόνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου