Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής: Πρόσκληση για συμμετοχή στην Ημερίδα μας της 13ης Δεκεμβρίου 2018 με θέμα: «Η Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία, ο Ενεργός περιβαλλοντικά Πολίτης και το δίκτυο “Χρυσοπράσινο Φύλλο”».


Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσοπράσινο φύλλο
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στις 6μμ ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το ΚΠΕ  Αργυρούπολης και με την ευκαιρία της υποδοχής της Κυπριακής αποστολής για τις εκπαιδευτικές ανταλλαγές του δικτύου «Χρυσοπράσινο Φύλλο», διοργανώνει επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Η Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία, ο Ενεργός περιβαλλοντικά Πολίτης και το δίκτυο “Χρυσοπράσινο Φύλλο”». 
Στην ημερίδα αυτή μπορούν να πάρουν μέρος οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στο δίκτυο και μέλη του Συλλόγου μας. 
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
18.00 – 18.20  Προσέλευση – εγγραφές (προσφέρεται καφές, κουλουράκια, αναψυκτικά)
18.20 – 19.00  Το δίκτυο «Χρυσοπράσινο Φύλλο» και η Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Σωτήρης Καρμιώτης, Συντονιστής Κυπριακών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Γιώργος Φαραγγιτάκης, Αφροδίτη Κατσιγιάννη, ΚΠΕ Αργυρούπολης)
19.00 – 19.20 «Βασικά Χαρακτηριστικά της Εκπαίδευσης για την Περιβαλλοντική Πολιτότητα» (Δρ. Ανδρέας Χατζηχαμπής, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκου Δικτύου για την Περιβαλλοντική Πολιτότητα, Δ/ντης του ΚΥΚΠΕΕ)
19.20 – 19.40  «Πεντέλη, το ιερό βουνό της Αττικής αφηγείται την ιστορία του» (Βασίλης Κωνσταντινίδης, ΚΠΕ Αργυρούπολης)
19.40 – 20.00  Συζήτηση
Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα και τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου