Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: Γνωριμία με τον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας

Eνημέρωση 19/4: Τακτικοί και αναπληρωματικοί συμμετέχοντες



Αποτέλεσμα εικόνας για Γνωριμία με τον Εθνικό Δρυμό Î Î¬ÏÎ½Î·Î¸Î±Ï‚Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Λαυρίου τη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής και τη Διεύθυνση Δ.Ε. Β΄ Αθήνας προτίθεται να διοργανώσει επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα «Γνωριμία με τον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας» το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρες 9.00-17.30.
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’αρ. πρωτ. 52/Φ3/11-4-2019 του Κ.Π.Ε. Λαυρίου
Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για συμμετοχή στο σεμινάριο 15 εκπαιδευτικοί. Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας http://tinyurl.com/edparnithas μέχρι την Πέμπτη 18/4 και ώρα 11.00 π.μ.
Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν κατά το τρέχον σχολικό έτος πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με συναφή θεματολογία καθώς και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευση
ς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου