Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

8ο Συνέδριο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. «Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με στόχο την Αειφορία στην εποχή της κλιματικής αλλαγής» Πάτρα, 13-15 Μαρτίου 2020 -4η ανακοίνωση

Final Logo (CMYK) 8o Sunedrio PEEKPE.png

Ενημέρωση 10/1: Τελευταία Παράταση Υποβολής εργασιών για το 8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. (Πάτρα, 13-15 Μαρτίου 2020). Κατόπιν επιθυμίας πολλών συναδέλφων, σας ανακοινώνουμε την παράταση υποβολής εργασιών προς κρίση έως και τις 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:00. Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές εργασίες.

Το Δ.Σ. της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσής μας με θέμα: «Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με στόχο την Αειφορία στην εποχή της κλιματικής αλλαγής» θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14 & 15 Μαρτίου 2020 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στην Πάτρα.

Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την Αιγίδα των Σχολών Θετικών Επιστημών και Ανθρωπιστικών - Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες ώστε το Συνέδριο να τεθεί και υπό την Αιγίδα του ΥΠΑΙΘ.

Κατόπιν πολλών αιτημάτων παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής εργασιών για προφορική ανακοίνωση ή ανακοίνωση αφίσας (πόστερ) και υποβολής εργασιών για υλοποίηση εργαστηρίου έως τις 10 Ιανουαρίου 2020.

Στο Συνέδριο καλούνται να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, διδάσκοντες και ερευνητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, υποψήφιοι διδάκτορες, ερευνητές Ερευνητικών Ιδρυμάτων, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και εκπρόσωποι κυβερνητικών και μη κυβερνητικών φορέων.Στο πλαίσιο του Συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:

1. να υποβάλουν εργασίες προς αξιολόγηση για προφορική ανακοίνωση ή ανακοίνωση αφίσας (πόστερ).

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν εργασίες προς αξιολόγηση θα πρέπει να στείλουν πλήρες κείμενο με ανώτατο όριο τις 3.000 λέξεις (6-8 σελίδες) μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Η υποβολή των διαμορφωμένων κειμένων των εργασιών θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση d.s.peekpe@gmail.com. 

Για να διαβάσετε τη συνέχεια της ανακοίνωσης πατήστε εδώ


Σημείωση Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: Το παραπάνω συνέδριο αποτελεί μια πoλύ καλή ευκαιρία για την πανελλαδική παρουσίαση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υλοποιούνται στις σχολικές μας μονάδες. Όσοι/-ες εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας επιθυμούν να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στο συνέδριο μπορούν να συμβουλευτούν τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αναφορικά με την προετοιμασία και θεωρητική τεκμηρίωση της εισήγησής τους επικοινωνώντας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο perivallontikhdipevath@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου