Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Διαδικτυακή ημερίδα: Δράσεις για την κλιματική αλλαγή – Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO

 

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO – Δράσεις για την κλιματική αλλαγή” οργανώνουν τα Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO της Ελλάδας την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 7 μ.μ. με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γης.
Η διαδικτυακή ημερίδα συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Ελληνικό Φόρουμ Γεωπάρκων και την Έδρα UNESCO για τα Γεωπάρκα και την βιώσιμη ανάπτυξη νησιωτικών και παράκτιων περιοχών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Κύριος στόχος της διαδικτυακής ημερίδας είναι να παρουσιαστούν οι δράσεις που έχουν αναπτύξει τα Παγκόσμια Γεωπάρκα UNESCO στην Ελλάδα για την κλιματική αλλαγή και οι δυνατότητες αξιοποίησής του για την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων.
Η ημερίδα απευθύνεται επίσης σε εκπαιδευτικούς, τους οποίους καλεί να αξιοποιήσουν την πλούσια γνώση και τις δράσεις των Γεωπάρκων στο πλαίσιο εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα Zoom.

Για σύνδεση στην πλατφόρμα επισκεφτείτε το σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/89974208775?pwd=VWRrUTNEK1hmN1Vjb3A2U1JFakVUdz09
Meeting ID: 899 7420 8775 – Passcode: jAe88A

Περισσότερα στη σχετική ανάρτηση στον δικτυακό τόπο της ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου