Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής: Διαδικτυακή ημερίδα ανατροφοδότησης από την Εφαρμογή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων κατά τη φετινή Σχολική χρονιά



Αγαπητοί φίλοι και φίλες ευχόμαστε σε όλους και σε όλες Χρόνια πολλά  με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη!!!
Μετά την επιτυχημένη ημερίδα για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων της 28ης Φεβρουαρίου με τα στελέχη του ΙΕΠ, προχωράμε, όπως συμφωνήσαμε εκείνο το βράδυ, στην ημερίδα ανατροφοδότησης από την εφαρμογή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων κατά τη φετινή Σχολική χρονιάΣτόχος μας είναι μέσα από τις επισημάνσεις των μελών και των φίλων μας για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που προέκυψαν από την εφαρμογή στην πράξη, να κάνουμε προτάσεις προς το ΙΕΠ και το Υπ. Παιδείας για τη βελτίωση του νέου θεσμού. Ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πολλοί Εκπαιδευτικοί Σχολείων, Διευθυντές Σχολείων, Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Συντονιστές Εκπαιδευτικού έργου, Εκπαιδευτικοί ΚΠΕ και Μεταπτυχιακοί Ερευνητές και φυσικά θα συμμετέχουν οι Κεντρικοί εισηγητές της ημερίδας που προηγήθηκε και για να συμβάλουν στη διεξαγωγή αλλά και για να καταγράψουν τις απόψεις και να συζητήσουν μαζί μας.
Θα μιλήσουν μέλη μας όπως οι κυρίες και κύριοι Ασημακοπούλου Παναγιώτα, Βορρύλα Βέρα, Ιωάννου Θάνος, Κέλλη Αθανασία, Μικρογιαννάκη Ιωάννα, Τραγαζίκης Παναγιώτης, Παπαζήση Χριστίνα, Παπάντος Παντελής, Χατζηελευθερίου Μανώλης και όσοι άλλοι επιθυμούν με το συντονισμό του Αντιπροέδρου μας Παναγιώτη Πήλιουρα.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 7 το απόγευμα και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα στον παρακάτω σύνδεσμο, (μέχρι και το Σάββατο 14 Μαΐου, για να σας σταλεί ο σύνδεσμος εκείνης της μέρας):
https://forms.gle/Jn9fTemGLbg6Sbet9
Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στον δικτυακό τόπο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου