Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η Bιβλιοθήκη του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης


Έχει ξεκινήσει η οργάνωση της Βιβλιοθήκης του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ένα έργο  που απαιτεί αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί  καθώς περιλαμβάνει:
1. Την  καταγραφή και αρχειοθέτηση κατά θεματικές του συνόλου του έντυπου υλικού που διαθέτει το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
2. Την καταγραφή και αρχειοθέτηση του υλικού που υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή (CD-DVD).
3. Tην καταγραφή και αρχειοθέτηση του υλικού που προέρχεται από τα εκπονηθέντα προγράμματα των εκπαιδευτικών κατά τα παρελθόντα σχολικά έτη.
4. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω θα γίνει προσπάθεια εμπλουτισμού της βιβλιοθήκης μέσω της επικοινωνίας μας με διάφορους φορείς. 
5. Φυσικά και είμαστε ανοιχτοί σε προσφορές έντυπου ή ηλεκτρονικού υλικού από τον κάθενα/την καθεμία από εσάς!

Ζητείται  η κατανόησή σας για τη χρονική διάρκεια που απαιτείται για την ολοκλήρωση του παραπάνω εγχειρήματος. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με το ήδη καταγεγραμμένο υλικό το οποίο φυσικά και δεν προορίζεται για να μείνει στα ράφια μας αλλά διατίθεται για δανεισμό σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η εκπαιδευτικό. Το αρχείο θα ενημερώνεται-εμπλουτίζεται αν όχι καθημερινά, όποτε μας το επιτρέπουν οι λοιπές υποχρεώσεις. Άρα καλό είναι πέρα από τη σημερινή σας επίσκεψη κάθε φορά που μελλοντικά θα χρειαστείτε κάποιο υλικό να επισκέπτεστε την παρούσα ανάρτηση και να ανοίγετε το επικαιροποιημένο αρχείο (με τη χρήση του εργαλείου της προσθήκης φίλτρου του Microsoft Excel μπορείτε να περιορίσετε τη λίστα και να προβάλετε μόνο το υλικό που ανήκει στη θεματική που σας ενδιαφέρει).
Για την επίσκεψή σας και το δανεισμό υλικού απαιτείται  ενημέρωση  εκ των προτέρων στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr 


                                      Αρχείο Βιβλιοθήκης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου