Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αποστολή υλικού για δημοσίευση στο ιστολόγιο Περιβαλλοντικές Εκπαιδευτικές Καινοτομίες

Υλικό εκπαιδευτικών-μαθητών!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με παλαιότερή μας ανάρτηση, έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το ιστολόγιο Περιβαλλοντικές Εκπαιδευτικές Καινοτομίες http://kainotomoume.blogspot.gr το οποίο αποτελεί το χώρο της ανάρτησης-προβολής υλικού που έχει παραχθεί στο πλαίσιο των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (όχι μόνο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς αλλά και παλαιότερων σχολικών χρονιών). Καλό είναι να υπάρχει διάχυση στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα του υλικού αυτού και αυτό μπορεί να γίνει και μέσα από το παραπάνω ιστολόγιο. Επειδή όμως η αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του υλικού πολλές φορές είναι προβληματική (αν ο όγκος των επισυναπτόμενων αρχείων είναι πάνω από 10-15ΜΒ), γι αυτό εναλλακτικά μπορείτε να μας αποστέλλετε το υλικό σας (εφόσον είναι έως 100ΜB) μέσα από το παρακάτω εργαλείο (στο παρακάτω πλαίσιο) ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε  Browse και επιλέξτε από το σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας το αρχείο που θέλετε να μας αποστείλετε.

2. Πατήστε Upload.

3. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί το ανέβασμα του αρχείου. Μόλις ολοκληρωθεί το ανέβασμα θα εμφανιστούν δύο υπερσύνδεσμοι (βλ. εικόνα, πατήστε επάνω της για προβολή σε μεγαλύτερο μέγεθος).

4. Επιλέγετε τον πρώτο υπερσύνδεσμο (donwload link) με δεξί κλικ και επιλέγετε αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου (βλ. εικόνα).

5. Δημιουργείτε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο χώρο που γράφετε κάνετε δεξί κλικ και επιλέγετε επικόλληση (ή εναλλακτικά πατάτε μαζί τα πλήκτρα Ctrl+V). Στέλνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση perivallontikh@dipevath.gr αφού φυσικά συμπληρώσετε ό,τι άλλα στοιχεία σχετικά με το υλικό κρίνετε απαραίτητα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου