Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Επαναχρησιμοποίηση υλικών: Δημιουργίες από ανακυκλώσιμα/ "άχρηστα" υλικά, τέχνη από σκουπίδια

Eνημέρωση 17/4/2013: Στο πλαίσιο του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση χωρίς Σκουπίδια», η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα και το 3ο Γυμνάσιο Γέρακα, διοργάνωσε ένα Σεμινάριο αλλιώτικο από τα συνηθισμένα. Χωρίς θεωρία, μόνο πράξη, και «άχρηστα», χρησιμοποιημένα υλικά και αντικείμενα μεταμορφώθηκαν σε κάτι καινούριο, όμορφο, έργο τέχνης ή απλά χρηστικό αντικείμενο. Αναλυτικότερη περιγραφή των όσων έγιναν στο σεμινάριο και φωτογραφίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της ΕΕΠΦ. 


imageΗ Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα και το 3ο Γυμνάσιο Γέρακα, διοργανώνει Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και για το ευρύ κοινό στο πλαίσιο του Δικτύου Π.Ε. «Φύση χωρίς Σκουπίδια», με θέμα
Επαναχρησιμοποίηση υλικών: Δημιουργίες από ανακυκλώσιμα/«άχρηστα» υλικά, τέχνη από σκουπίδια.
Το Σεμινάριο πρόκειται να διεξαχθεί στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα (Κέας & Ανάφης, Γέρακας, Αθήνα), την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 και ώρες 16:00-19:30 και θα αφορά στην αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση υλικών και παλαιών αντικειμένων. 
Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της ΕΕΠΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου