Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών (oι παρουσιάσεις του τελικού).

Ενημέρωση 18/4/2013: Αποτελέσματα για τους τελικούς του διαγωνισμού

Με χαρά ανακοινώνουμε τις 5 δραστηριότητες εκπαιδευτικών που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του Φόρουμ Συνεργάτες στην Μάθηση την ημέρα «Καινοτομίας στην Τάξη» στις 12 Μαΐου 2013 στις 10.00 το πρωί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών όπου θα παρουσιαστούν οι 5 δραστηριότητες προς αξιολόγηση και θα βραβευτούν οι 3 πιο καινοτόμες και θα παρουσιάσουν οι νικητές της ομάδας που κέρδισε το βραβείο δική σας επιλογή (Educators’ Choice).
Δείτε τα αποτελέσματα στη σχετική ανάρτηση του δικτυακού τόπου Συνεργάτες στη Μάθηση της Microsfoft. Aνάμεσα στις παρουσιάσεις του τελικού και αυτή ενός σχολείου της Διεύθυνσής μας, των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

teacher

Για 8η συνεχή χρονιά διεξάγεται ο Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών της Μicrosoft. Πληροφορίες για τη διαδικασία συμμετοχής στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου