Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 9 Απριλίου 2013

6o Συνέδριο Κοινοτήτων Ανοιχτού Λογισμικού FOSSCOMM 2013

Επειδή ΤΠΕ και Μicrosoft ή Apple δεν (πρέπει να) είναι έννοιες ταυτόσημες καλό θα ήταν να δει κανείς τι γίνεται και στο χώρο των ελεύθερων λειτουργικών συστημάτων και λογισμικών. Μια πρώτη επαφή με όλα αυτά μπορείτε να έχετε μέσα από το 6o Συνέδριο Κοινοτήτων Ανοιχτού Λογισμικού FOSSCOMM 2013 που θα διεξαχθεί στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στις 20 και 21/4. Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να  βρείτε στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου.  Ξεχωριστή η παρουσία του πρώην Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων και Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Διομήδη Σπινέλη, σεμινάριο του οποίου είχα παρακολουθήσει παλιότερα προσπαθώντας να έρθω σε μια πρώτη επαφή με το ΕΛ/ΛΑΚ.  

Για  τους μη έχοντες προηγούμενη εμπειρία με τα κοινώς επονομαζόμενα "λινουξοειδή" λειτουργικά συστήματα νομίζω πως αφετηρία αποτελεί η παρακολούθηση της παρουσίασης της κοινότητας του Ubuntu-Gr το Σάββατο στις 12.00 και τέλος ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η συνεδρία που είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση την Κυριακή 12.00-14.00 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου