Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Το Δώρο της Βροχής στην πόλη




Ενημέρωση 24/3: Στις 25/2 επισκεφθήκαμε το 6ο Δ.Σ. Χαλανδρίου και παρακολουθήσαμε την υλοποίηση δραστηριοτήτων από το πρόγραμμα υπό το συντονισμό του μέλους της   Παιδαγωγικής Ομάδας του ΜΕDIES κ. Βίκυ Μαλωτίδη στις τάξεις Ε' και ΣΤ΄ (εκπαιδευτικοί κ. Δέσποινα Πονηρού και κ. Ζωή Καραντάλη).

 Παρουσίαση του κ. Βασίλη Ψαλλιδά μέλους της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΜΕDIES (Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον και την Αειφορία)  του ΜΙΟ-ΕSCDE (Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης για το Περιβάλλον τον Πολιτισμό και την Αειφόρο Ανάπτυξη) κατά την ημερίδα με θέμα «Υποστήριξη προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και καλές διδακτικές πρακτικές»







Το Δώρο της Βροχής στην πόλη είναι ένα εγκεκριμένο από το ΥΠΑΙΘ εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί κατά το τρέχον σχολικό έτος σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής μας. Δείτε σχετικά και το έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 162507/Γ7/8-10-2014 του Τμήματος Β΄ της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ του ΥΠΑΙΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου