Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Κ.Π.Ε. Κρεστένων: Πρόσκληση σε τριήμερο σεμινάριο ΕΘΔ "Τα τοπικά προϊόντα σε μια κοινωνία αειφορίας" 13-15 Μαρτίου 2015

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 50 εκπαιδευτικούς, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Κρεστένων από Παρασκευή 13 έως και Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 και θα έχει ως τίτλο:
«Η αειφορική διαχείριση της βιοποικιλότητας στην  παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας. Το παράδειγμα  των αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων και της καθετοποιημένης παραγωγής.»
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παιδαγωγική και επιστημονική υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν Προγράμματα Π.Ε., με θέματα σχετικά με την παραγωγή και διαχείριση αγαθών.
Το σεμινάριο απευθύνεται:
Α1) Κατά προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, που τα σχολεία τους είναι ήδη ενταγμένα στο Δίκτυο και υλοποιούν ομοθεματικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα (1 τακτικός και 1 αναπληρωματικός εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο).
Α2) Σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου που επιθυμούν να ενταχθούν στο Δίκτυο και υλοποιούν κατά το τρέχον σχολικό έτος περιβαλλοντικά προγράμματα σχετικά με τις θεματικές του δικτύου
Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του ΚΠΕ Κρεστένων. 
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr μέχρι την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου