Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΚΠΕ Αργυρούπολης: Ημερίδα με θέμα "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για τη Θάλασσα"

Το Κ.Π..Ε Αργυρούπολης σε συνεργασία με το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. (Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών) και την Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Αττικής και με τη συμμετοχή των ΚΠΕ Δραπετσώνας, Λαυρίου και Ελευσίνας διοργανώνει ενημερωτική – επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα: «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση για τη Θάλασσα» τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του. Στόχος είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τις δυνατότητες και τον τρόπο υποστήριξης των σχετικών προγραμμάτων Π.Ε. από τους συμμετέχοντες δημόσιους φορείς. Μπορούν να πάρουν μέρος εκπαιδευτικοί που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με θέματα σχετικά με τη Θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 174/11-5-2016  του Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης

Oι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παραπάνω Ημερίδα καλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα http://tinyurl.com/semthalassa μέχρι την Τρίτη 17/5 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου