Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Κ.Π.Ε Ομηρούπολης Χίου: Πρόσκληση για ένταξη σχολικών ομάδων στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο: «Όταν η Φύση δημιουργεί…πολιτισμό»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης Χίου στα πλαίσια της λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που συντονίζει με τίτλο: «Όταν η Φύση δημιουργεί…πολιτισμό» που ξεκίνησε να υφίσταται από το σχολικό έτος 2013-14, συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία του. Προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να ενταχτούν σε αυτό, για τα σχολικό έτος 2017-2018, να δηλώσουν συμμετοχή λαμβάνοντας υπόψη τους και τη σχετική νέα εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για το σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων αρ. πρωτ. 188142/ ΓΔ4 /02-11-2017, η οποία σας έχει ήδη αποσταλεί.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 113/15-11-2017 του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης

Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο παραπάνω Δίκτυο παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και το Πρωτόκολλο Συνεργασίας και να τα αποστείλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  perivallontikidipevath@gmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου