Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Δράση σποροφύτευσης βελανιδιάς από σχολικές μονάδες του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Μαθαίνω για τα Δάση"

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Συντονιστικός Φορέας  για την Ελλάδα του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Μαθαίνω για τα Δάση" σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Εθνικό Χειριστή του Δικτύου συνδιοργάνωσαν δράση σποροφύτευσης βελανιδιάς την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στην περιοχή της Ι.Μ. Παντοκράτορος-Ταώ (Νταού) Πεντέλης. Η δράση έγινε σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και  την ομάδα Φυτεύουμε Βελανιδιές, εκπρόσωποι των οποίων ήταν παρόντες στη σποροφύτευση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους/τις πρωταγωνιστές/-τριες της δράσης, δηλαδή τους/τις μαθητές/-τριες των παρακάτω σχολικών μονάδων του Δικτύου: Νηπιαγωγείο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων, 1ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας, 1ο Δ.Σ. Ψυχικού, Δ.Σ. της Ελληνογαλλικής Σχολής Άγιος Ιωσήφ, 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων και 3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων και τους/τις εκπαιδευτικούς τους. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη δράση στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της Ε.Ε.Π.Φ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου