Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Προκήρυξη διήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου στο ΚΠΕ Δραπετσώνας «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση για την Αειφορία: παιδαγωγικές εφαρμογές»

Ενημέρωση 22/3: Ανάρτηση εισηγήσεων σεμιναρίου

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ Δραπετσώνας προτίθεται να υλοποιήσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά, Δυτικής Αττικής, Α΄και Β΄Αθήνας, καθώς και με τις Δ/νσεις Β/θμιας Εκπ/σης Πειραιά, Α΄, Β΄ και Δ΄ Αθήνας αφιερωμένη στην παιδαγωγική αξιοποίηση των 17 Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Δραπετσώνας, στις 15 και 16 Μαρτίου 2019. Τίτλος σεμιναρίου: «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση για την Αειφορία: παιδαγωγικές εφαρμογές».
Το ΚΠΕ Δραπετσώνας σε συνεργασία με τους Υπευθύνους ΠΕ των ανωτέρω Διευθύνσεων Εκπ/σης ανταποκρινόμενο στα αιτήματα και το αυξανόμενο ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης για μεγαλύτερη εμβάθυνση στους 17 Στόχους της ΒΑ, θα επικεντρωθεί στη διερεύνηση του ρόλου τους στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την αειφορία.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 60/19-2-2019 του Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου