Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Ένα ...hashtag για τη Γη #earthday2020 #ypen

Μέσω των social media ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας ...

Ένα …hashtag για τη Γη #earthday2020#ypen

«Ανεβάζουμε» μια φωτογραφία ή μια παιδική ζωγραφιά 

Παγκόσμια Ημέρα της Γης - 22 Απριλίου 

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Εν όψει του αυριανού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας καλεί όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μια διαφορετική δράση. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού με την παραμονή όλων μας στο σπίτι, η πρόσκληση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης αφορά σε μια προσφιλή σε όλους μας συνήθεια. Να αναρτήσουμε στα social media μια αγαπημένη φωτογραφία από οποιοδήποτε τοπίο της φύσης ή μια παιδική ζωγραφιά με θέμα τη Γη. Συνοδεύοντάς τες με τα hashtags: #earthday2020 και#ypen

Κάθε χρόνο, στις 22 Απριλίου, εδώ και 50 έτη σε όλον τον κόσμο, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης. Μέχρι σήμερα, ένα δισεκατομμύριο πολίτες εκδηλώνουν την ευαισθητοποίησή τους για το κοινό μας σπίτι, τη Γη. Ειδικά φέτος που καθόμαστε αναγκαστικά στα σπίτια μας, για να προστατεύσουμε τη ζωή μας, όπως και όλων των συνανθρώπων μας, η εκδήλωση της ευαισθητοποίησής μας για τη Γη, λαμβάνει έναν ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα. Είμαστε ο ένας από τον άλλον μακριά αλλά νοιαζόμαστε το ίδιο πολύ γιατί μένουμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Τη Γη.

Περισσότερες πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου του Υ.Π.ΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου