Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Επιμορφωτικό σεμινάριο εκπαιδευτικών "Ο Θαλάσσιος γραμματισμός σαν εργαλείο αντιμετώπισης της πλαστικής ρύπανσης"

 

Η Μονάδα Εκπαίδευσης του ΕΛΚΕΘΕ σας προσκαλεί σε επανάληψη του εξ αποστάσεως Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Εκπαιδευτικών με τίτλο «Ο Θαλάσσιος γραμματισμός σαν εργαλείο αντιμετώπισης της πλαστικής ρύπανσης» στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς υπερασπιστές των θαλασσών μας»
Το σεμινάριο διοργανώνεται στις 23 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00 - 20:30 μέσω της πλατφόρμας E-presence και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο την παρουσίαση του προγράμματος και την ανάπτυξη διαλόγου γύρω από το θέμα της πλαστικής ρύπανσης στο θαλάσσιο περιβάλλον και των δράσεων αντιμετώπισης που πρέπει να αναλάβουμε όλοι μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα ακόλουθα e-mails: yperspistes.info@hcmr.gr ή/και education@hcmr.gr
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021.
https://forms.gle/jW9p9aZePwSoKyR57

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα στο: www.yperaspistes-thalasson.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου