Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

«ΜΕΛΙΣΣΑ: Περιβαλλοντικές προσεγγίσεις-Αειφόρες πρακτικές» 3ήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Αρναίας, 4-6/4

Το ΚΠΕ Αρναίας στα πλαίσια της Πράξης «Δράσεις Διά Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» Α.Π. 8 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του σχετικά με το Ε.Θ.Δ. «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά», διοργανώνει τριήμερο θεματικό σεμινάριο για τις 4-6 Απριλίου 2014   με τίτλο «ΜΕΛΙΣΣΑ: Περιβαλλοντικές προσεγγίσεις-Αειφόρες πρακτικές».
Στόχοι του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση για την ανεκτίμητη προσφορά της μέλισσας στο φυσικό περιβάλλον, η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ορθή, περιβαλλοντική συμπεριφορά των πολιτών προς το φυσικό βιότοπο αλλά και την ίδια την κοινωνία της μέλισσας, η προβολή των μελισσοκομικών προϊόντων ως φυσικά μη επεξεργασμένα προϊόντα με ιδιαίτερη βιολογική, διατροφική αλλά και φαρμακευτική αξία και η παρουσίαση βιωματικών μεθόδων προσέγγισης και μελέτης περιβαλλοντικών θεμάτων. 


















Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής παρακάτω:

Πρόσκληση για συμμετοχή
Αίτηση συμμετοχής
Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών της Διεύθυνσής μας θα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikh@dipevath.gr μέχρι 11-3-2014



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου