Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη, Διημερίδα 15-16/3/2014

Τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν την εκπαιδευτική διημερίδα "Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη" στις 15 & 16 Μαρτίου 2014. Η διοργάνωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων,θα λάβει χώρα στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Σχολής (Ελευθερίου Βενιζέλου, 112-114, Περιστέρι).

Οι στόχοι της διημερίδας μπορούν να συνοψιστούν στα εξής:
1. Να δοθεί βήμα σε αξιόλογους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές που προέρχονται είτε από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους με επιδιωκόμενο αποτέλεσμα τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.
 2. Να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές αξιοποίησης των σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και να ενσωματώσουν δημιουργικά τις νέες τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα.

Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου