Kαινοτόμες Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαρκής ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, συνέδρια από το χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Σχεδίαση-διαχείριση: Δημήτριος Γκότζος

Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Δρ. Eπιστημών Αγωγής, ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Κρήτης

Μ.Α in Education, Lancaster University,U.K.

M.Δ.Ε Πληροφορική στην Εκπαίδευση, ΠΤΔΕ-ΕΚΠΑ



Eπικοινωνία:

Kηφισίας 20, 151 25 Μαρούσι email: perivallontikhdipevath@gmail.com


Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Πρόσκληση σε Τριήμερο Σεμινάριο Εθνικού Θεματικού Δικτύου Κ.Π.Ε. Κρεστένων, 2-4/2/2018

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεών του για το έτος 2017-2018, της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», που υλοποιείται μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014 - 2020» και,  πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Τα τοπικά προϊόντα σε μια κοινωνία αειφορίας» που συντονίζει, σχεδιάζει την υλοποίηση Τριήμερου Σεμιναρίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Κρεστένων και σε πεδία της περιοχής από Παρασκευή 2 έως και Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και θα έχει ως τίτλο:
«Τοπικότητα και αειφορία: το παράδειγμα των αρωματικών φυτών και βοτάνων»

Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του Κ.Π.Ε. Κρεστένων.

Οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσής μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παραπάνω σεμινάριο παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου perivallontikidipevath@gmail.com έως τις 11-12-2017. 

Επίσης οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο  Δίκτυο παρακαλούνται όπως αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση στην ίδια διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου